Akár 5 milliárd Ft 50-70%-os támogatás élelmiszeripari üzemeknek, takarmány előállítóknak és borászatoknak 2024-ben!

Jelentősen megnövelt támogatási kerettel és maximális támogatással, 2024 június végétől lesz beadható az élelmiszeripari üzemek, takarmány előállítók és borászatok fejlesztéseit támogató új pályázat. 50%-70%-os támogatási intenzitással akár több milliárd forint vissza nem térítendő támogatás várható.  Eddig soha nem látott mértékű keret és maximális támogatási összegek állnak majd rendelkezésre. A tervezett felhívás részletei alább!  A felkészülést most érdemes megkezdeni, a beadási időszakok csak 2 hétre lesznek nyitva, 2024 nyarától a rendelkezésre álló keret erejéig.  Az építési munkákhoz tervezésre, költségvetés készítésre van szükség, a technológiai fejlesztésekhez ajánlatokra van szükség!  A sikeres pályázatok kulcsa az alapos előkészítés, mely egy nagyobb beruházásnál a megfelelő szakemberek bevonásával is hónapokat vehet igénybe!  Lépjen most, a pályázati felhívás tervezete alapján alább bemutatjuk, hogyan!

Image
1
A tervezett beruházások országosan megvalósíthatóak és nagyvállalkozások is pályázhatnak!
2
Elszámolható költségek: építés (új építés, felújítás, bővítés); új gépek, eszközök beszerzés, meglévő gépek korszerűsítése; licenc, know-how beszerzés, szabadalom vásárlás; ingatlan vásárlás, maximum a beruházás 2%-ig, általános, tanácsadási költségek.
3
A pályázat időigényes, alapos előkészítést igényel, támogatási kérelmeket a keret erejéig fogadnak be. Az építési tevékenységet legalább engedélyezési szinten szükséges már most megtervezni, a terveket költségevetéssel együtt be kell nyújtani, de építési engedélyre a pályázat benyújtásához még nincsen szükség.

Kötelező vállalások, fenntartási kötelezettség

Image
1
A támogatott vállalkozásnak fenn kell tartani a beruházást a beruházás megvalósítását követő 5 évig.
2
A megvalósítási határidő a tervezett beruházásra az eredményhirdetés (várhatóan 2024 ősz-tél) követően 36 hónap.
3
A pályázatot várhatóan 2024. június végétől lehet majd benyújtani!

Lépjen most!

A pályázat elbírálása objektív szempontok alapján történik, az alapos előkészítés, az esetleges többletpontok elérésének bebiztosítása, a kötelezettségek személyre szabott pontos megismerése részletes felmérést, előminősítést igényel. A nagyvállalati nagyösszegű beruházási tervek miatt a 2024-es keret hamar kimerülhet, de a tervek szerint a pályázati lehetőség 2025-ben is folytatódik majd. Regisztráljon alább, ingyenes, részletes előminősítésre! A regisztrálók részletes tájékoztatást kapnak az új pályázat feltételeiről és megismerhetik az elbírálás szempontrendszerét!

Részletes tájékoztatás és szakmai előminősítés itt!

A pályázati felhívás minden részlete csak megfelelő rutinnal látható át, a felhívás tervezetét a várható szempontrendszert ismerjük. Szakértőink egy 7-10 oldalas minden részletre kiterjedő, érthető, személyes elemzést készítenek cégük lehetőségeiről a pályázattal kapcsolatban.

Velünk nagyobb eséllyel indul a pályázaton!

Cégünk az NLC Tanácsadói Csoport Kft. 20 éve foglalkozik pályázati szaktanácsadással, jelentős szakmai tapasztalattal és jelen pályázat kapcsán számos kis- közép-, és nagyvállalalati referenciával rendelkezik.  Bevonásunkkal nagyobb az esélye, hogy a támogatás elnyerhető és sikeresen megtartható legyen.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!
 
NLC Tanácsadói Csoport Kft. 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 18. (+36) 20-9252-723 
info@nlctanacsadas.com
5_1.jpg
© 2020. NLC Tanácsadói Csoport Kft.