Akár 5 milliárd Ft 50-80%-os támogatás állattartó telepeknek 2024-ben!

Jelentősen megnövelt támogatási kerettel és maximális támogatással, 2024 nyarán nyílik meg az állattartó telepek fejlesztéseit támogató új pályázat. 50-80%-os támogatási intenzitással akár több milliárd forint vissza nem térítendő támogatás várható.  Eddig soha nem látott mértékű keret és maximális támogatási összegek állnak majd rendelkezésre. A tervezett felhívás részletei alább!  A felkészülést már most érdemes megkezdeni, az építési munkákhoz tervezésre, költségvetés készítésre van szükség, a technológiai fejlesztésekhez ajánlatokra van szükség!  A sikeres pályázatok kulcsa az alapos előkészítés, mely egy nagyobb beruházásnál a megfelelő szakemberek bevonásával is hónapokat vehet igénybe!  Nézze meg Nagy István, agrárminiszter bejelentését és interjúját alább és lépjen most, a pályázati felhívás tervezete alapján alább bemutatjuk, hogyan!

Image
1
A tervezett beruházások országosan megvalósíthatóak és nagyvállalkozások is pályázhatnak!
2
Elszámolható költségek: építés (új építés, felújítás, bővítés); új gépek, eszközök beszerzése, meglévő gépek korszerűsítése; tartástechnológia beszerzése; licenc, know-how beszerzés, szabadalom vásárlás; ingatlan vásárlás, a beruházás 2%-ig; általános, tanácsadási költségek.
3
A pályázat időigényes, alapos előkészítést igényel, támogatási kérelmeket a keret erejéig fogadnak be. Az építési tevékenységet legalább engedélyezési szinten szükséges már most megtervezni, a terveket költségevetéssel együtt be kell nyújtani, de építési engedélyre a pályázat benyújtásához még nincsen szükség.
4
Az elbírálásnál 2024-ben előnyt fog jelenteni többek között: ha a beruházó férőhely növelést tud végrehajtani, ha a beruházásnak része a digitalizáció (szoftverbeszerzés, tartási folyamat automatizálás), vagy ha minőségrendszerben vesz részt a pályázó. A maximális többletpont eléréséhez regisztrájon alább ingyenes konzultációra!
5
Fiatal mezőgazdasági termelő, gazdaságátadás esetén + 15%, ÖKO minősítés vagy kollektív beruházás esetén + 10% támogatási intenzitás adható.
Image

Kötelező vállalások, fenntartási kötelezettség

Image
1
A támogatott vállalkozásnak fenn kell tartani a gazdaságát a beruházás megvalósítását követő 5 évig.
2
A megvalósítási határidő a tervezett beruházásra az eredményhirdetés (várhatóan 2024 tele) követően 36 hónap.
3
A pályázatot várhatóan 2024. nyarán lehet majd benyújtani!

Lépjen most!

A pályázat elbírálása objektív szempontok alapján történik, az alapos előkészítés, az esetleges többletpontok elérésének bebiztosítása, a kötelezettségek személyre szabott pontos megismerése részletes felmérést, előminősítést igényel. A nagyvállalati nagyösszegű beruházási tervek miatt a 2024-es keret hamar kimerülhet, de a tervek szerint a pályázati lehetőség 2025-ben is folytatódik majd. Regisztráljon alább, ingyenes, részletes előminősítésre! A regisztrálók részletes tájékoztatást kapnak az új pályázat feltételeiről és megismerhetik az elbírálás szempontrendszerét!

Részletes tájékoztatás és szakmai előminősítés itt!

A pályázati felhívás minden részlete csak megfelelő rutinnal látható át, a felhívás tervezetét a várható szempontrendszert ismerjük. Szakértőink egy minden részletre kiterjedő, érthető, személyes elemzést készítenek cégük lehetőségeiről a pályázattal kapcsolatban.

Velünk nagyobb eséllyel indul a pályázaton!

Cégünk az NLC Tanácsadói Csoport Kft. 20 éve foglalkozik pályázati szaktanácsadással, jelentős szakmai tapasztalattal és jelen pályázat kapcsán számos kis- közép-, és nagyvállalalati referenciával rendelkezik.  Bevonásunkkal nagyobb az esélye, hogy a támogatás elnyerhető és sikeresen megtartható legyen.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!
 
NLC Tanácsadói Csoport Kft. 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 18. (+36) 20-9252-723 
info@nlctanacsadas.com
5_1.jpg

Elkészült a 2024-es pályázati menetrend!

© 2020. NLC Tanácsadói Csoport Kft.