Akár 36,5 M Ft 65%-os támogatás dísznövénykertészeteknek 2024-ben!

Várhatóan 2024 júniusban nyílik meg a dísznövénykertészeti ágazat fejlesztéseit támogató új pályázat. 65%-os támogatási intenzitással akár 36,5 millió Ft vissza nem térítendő támogatás várható. A tervezett felhívás részletei alább olvashatóak! A felkészülést már most érdemes megkezdeni, az építési munkákhoz tervezésre, költségvetés készítésre van szükség, a technológiai fejlesztésekhez ajánlatokra van szükség!  A sikeres pályázatok kulcsa az alapos előkészítés, mely egy nagyobb beruházásnál a megfelelő szakemberek bevonásával is hónapokat vehet igénybe!  Lépjen most, a pályázati felhívás tervezete alapján alább bemutatjuk, hogyan!

Image
1
A tervezett beruházások vidéki térségekben valósíthatóak meg, mikro-, vagy kisvállalkozások pályázhatnak, ha 40%-ot meg nem haladó mezőgazdasági vagy 50%-ot meg nem haladó erdőgazdálkodási árbevétellel rendelkeznek, valamint tevékenységük között szerepel a benyújtást megelőző legalább két évben a zöldterületkezelés, a dísznövény-kiskereskedelem, vagy a dísznövénynagykereskedelem.
2
Elszámolható költségek: építés (új építés, felújítás, bővítés); új gépek, eszközök beszerzése, meglévő gépek korszerűsítése; licenc, know-how, szabadalom vásárlás; ingatlan vásárlás, a beruházás 2%-ig; általános, tanácsadási költségek.
3
A pályázat időigényes, alapos előkészítést igényel, kérelmeket a keret erejéig fogadnak be!

Kötelező vállalások, fenntartási kötelezettség

Image
1
A támogatott vállalkozásnak fenn kell tartani vállalkozását a beruházás megvalósítását követő 5 évig.
2
A megvalósítási határidő a tervezett beruházásra az eredményhirdetés (várhatóan 2024 ősz-tél) követően 24 hónap.
3
A pályázatot várhatóan 2024. júniusában lehet majd benyújtani!

Lépjen most!

A pályázat elbírálása objektív szempontok alapján történik, az alapos előkészítés, az esetleges többletpontok elérésének bebiztosítása, a kötelezettségek személyre szabott pontos megismerése részletes felmérést, előminősítést igényel. Regisztráljon alább, ingyenes, részletes előminősítésre! A regisztrálók részletes tájékoztatást kapnak az új pályázat feltételeiről és megismerhetik az elbírálás szempontrendszerét!

Részletes tájékoztatás és szakmai előminősítés itt!

A pályázati felhívás minden részlete csak megfelelő rutinnal látható át, a felhívás tervezetét a várható szempontrendszert ismerjük. Szakértőink egy minden részletre kiterjedő, érthető, személyes elemzést készítenek cégük lehetőségeiről a pályázattal kapcsolatban.

Velünk nagyobb eséllyel indul a pályázaton!

Cégünk az NLC Tanácsadói Csoport Kft. 20 éve foglalkozik pályázati szaktanácsadással, jelentős szakmai tapasztalattal és jelen pályázat kapcsán számos kis- közép-, és nagyvállalalati referenciával rendelkezik.  Bevonásunkkal nagyobb az esélye, hogy a támogatás elnyerhető és sikeresen megtartható legyen.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!
 
NLC Tanácsadói Csoport Kft. 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 18. (+36) 1-700-4410
info@nlctanacsadas.com
5_1.jpg

Elkészült a 2024-es pályázati menetrend!

© 2020. NLC Tanácsadói Csoport Kft.