651 millió Ft azonnali támogatás, 100% előleggel közép- és nagyvállalkozásoknak!

2021. májusától újra elérhető lesz a VNT1 - Versenyképesség Növelő Támogatás! 651 millió Ft (1.800.000 EUR) azonnali támogatást is kaphat beruházásaihoz minden közép- és nagyvállalkozás, ha ki tudja mutatni, hogy a COVID járvánnyal összefüggésben rászorul a támogatásra. Nagyon kedvező feltételek és gyors, akár 2-3 hetes folyósítás mellett elérhető támogatás. Budapesti és pest megyei megvalósítási helyszínnel is lehet pályázni! A pályázati lehetőség legutóbb 2020. őszén két alkalommal is 15 perc alatt kimerült, 30 Mrd Ft keretemelésnek köszönhetően 2021. májusában újra indul!

A versenyképesség növelő támogatás célja, hogy a feldolgozóipari és üzleti szolgáltató központi szektorban működő közép- és nagyvállalatok számára segítséget nyújtson a koronavírus-járvány kitörése okán, a bevétel kieséseik és likviditási problémáik leküzdése érdekében. Az előleg formájában elérhető, vissza nem térítendő "készpénztámogatás" (VIP Cash Grant) 2021. december 31-ig nyújtható a vállalatok számára az Európai Bizottság jóváhagyásával, a 7/2020 KKM. rendelet alapján.  A támogatásra jogosult minden magyarországi székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező közép- vagy nagyvállalkozás, aki ki tudja mutatni könyveiben, hogy a COVID-19 járvány és az azt követő intézkedések (korlátozások) hatására legalább 25%-al visszaesett árbevétele, vagy a megrendelési állományának értéke.

1
A tervezett beruházások országosan megvalósíthatóak mindenhol, Budapesten és Pest megyében is!
2
Elszámolható költségek: eszközbeszerzés, építés (új építés, felújítás, bővítés), licenc, know-how beszerzés, szabadalom vásárlás, ingatlan vásárlás (maximum a beruházás 25%-ig) a 7/2020 KKM rendelet 2. melléklete alapján.
3
A pályázat nem igényel időigényes előkészítést, a beadási sorrend számít, új igényeket a keret erejéig fogadnak be.
4
A fejlesztés megvalósulásának helyszíne a támogatást igénylő bejegyzett magyarországi székhelye, telephelye vagy fióktelepe lehet.
Image

Kötelező vállalások, fenntartási kötelezettség

Image
1
A támogatott vállalkozásnak fenn kell tartania bázislétszámát várhatóan 2022. június 30-ig. A benyújtást megelőző 12 hónap átlagos statisztikai állományi létszáma minősül bázislétszámnak.
2
A megvalósítási határidő a tervezett beruházásra várhatóan 2022. június 30.
3
A pályázatot várhatóan 2021. május elején lehet majd benyújtani, az elbírálás akár 2-3 hét is lehet! Támogatói döntés esetén 100% előleg kifizetés történik. A legutóbbi benyújtási időszakban 15 perc alatt kimerült a támogatási keret, ezért az felfüggesztésre került. Az új beadási szakaszban így amennyiben a pályázat készen áll, a megnyílás első perceiben be kell nyújtani azt!

Lépjen most!

A pályázat előnyeinek megismerése, a kötelezettségek személyre szabott pontos megismerése részletes felmérést, előminősítést igényel. A pályázat 2021. május elején indulhat újra, összesen 30 milliárd forint kerettel. A keret hamar elfogyhat. Regisztráljon alább, mielőbb előminősítésre!

Velünk nagyobb eséllyel indul a pályázaton!

Amennyiben megfelel az első körös előminősítésen, szakértőink ingyenesen egy 7-10 oldalas minden részletre kiterjedő, érthető, személyes elemzést készítenek cégük lehetőségeiről a pályázattal kapcsolatban. A pályázati felhívás minden részlete csak megfelelő rutinnal látható át. Cégünk az NLC Tanácsadói Csoport Kft. az Innovációs és Technológiai Minisztérium akkreditált szaktanácsadója, jelen pályázat kapcsán számos referenciával rendelkezik, bevonásunkkal nagyobb az esélye, hogy a támogatás elnyerhető és sikeresen megtartható legyen. Cégünk 17 éve foglalkozik pályázati szaktanácsadással, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Regisztráljon most ingyenes előminősítésünkre, melynek keretében hasznos segítséget kaphat egy nyertes pályázat előkészítéséhez! Egyszerűen, közérthetően fogjuk tájékoztatni. Nem szükséges, hogy elvesszen a pályázati felhívásban és az elsők között értesítjük a pályázati lehetőség megnyílásáról vagy módosulásáról!  Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja el.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!
 
NLC Tanácsadói Csoport Kft. 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 18. (+36) 1-700-4410
info@nlctanacsadas.com
5_1.jpg
© 2020. NLC Tanácsadói Csoport Kft.